Változó adatú címke nyomtatása

Egyre többször találkozhatunk olyan igénnyel, amikor a termékeket változó adatokkal, akár minden címkén más-más adattal kell ellátni. Erre főleg akkor van igény, amikor pl. egyik terméken hivatkozik a cég a többi termékére egy QR-kód segítségével, vagy pl. nyerő akcióban valamilyen kódot kell a címkén feltüntetni. A változó adatok felvitelére több megoldást is kínálunk. Lehet digitális nyomógépen pl. minden egyes címkén más-más grafika, kép, szöveg, kód, vagy akár sorszám. Lehet meghatározott sablont használva pl. minden 25 címkénként változó információ, de lehet a nyomtatás közben felvitt, előre programozott tartalmú sorszám is. Az ügyfelek elképzelése alapján mi javaslatot teszünk a kivitelezésre. A változó adatokat öntapadó címke, és fólia címke termékek esetében is tudjuk vállalni.

A változó adatú címke segítségével ügyfeleink pl. saját marketing kampányukat erősíthetik, hiszen az egyik terméken található információ segítségével a vásárló megismerheti magát a gyártó céget, vagy annak másik termékét, de akár a tudatos vásárló részére folyamatos információ is közvetíthető a változásokról, egyedi lehetőségekről, vagy promóciókról.

Legegyszerűbb formája, amikor pl. vásárlás ösztönző promóciót hirdetnek, amihez a címkén található kódot kell beküldeni. Ilyenkor a nyomtatás során egyedi kódot viszünk fel a címkére látható vagy láthatatlan helyre. Hasonlóan egyszerű megoldás, amikor QR-kód nyomtatása történik a címkére, ezzel általában másik terméket vagy magát a céget szokták reklámozni. A változó adat tartalom bonyolultabb formája pl. amikor mindenegyes címkék más-más kód vagy szöveg vagy akár kép szerepel (nincs két egyforma címke), mert ehhez már egyedi technológiával nyomtató nyomógépre van szükség illetve az ügyfeleknek is több időt kell fordítani az adatok vagy grafikák össze válogatására és a címke terv elkészítésére. A Mizsepack Kft. ügyfelei mindegyik megoldás közül választhatnak, minden elképzelésre tudunk megoldást kínálni.

További szolgáltatásaink

Műbél

Címke

Fólia

Digitális

M

Kapcsolat