Műbél raffolása

A Mizsepack Kft. a magyar piacon szinte elsőként kínálta szolgáltatását és azóta is a jó minőség mellett, megbízható módon könnyíti meg partnereinek bélfelhasználást a feldolgozóüzemekben. A jól bevált 30 méteres hernyók mellett – bizonyos estekben- ügyfeleinknek lehetőséget biztosítunk a kisebb vagy az egyre növekvő igényeknek megfelelően a nagyobb méterszám megvalósítására is.

A raffolt belek használata mára szinte elengedhetetlen követelmény a modern húsfeldolgozó üzemek számára. A raffolt bél alkalmazása növeli a töltő gépek kapacitását és csökkenti a töltés során keletkező nem kívánatos hulladék mennyiségét. Jelenleg képesek vagyunk akár 60 métert is egy rúdba tömöríteni 30-125 mm átmérőjű belek esetén.

A raffoláshoz az élelmiszeripar által elfogadott olajat használunk, azért, hogy a belek ne sérüljenek a tömörítési folyamat közben. Ez egyúttal segítséget nyújt a húsüzemekben a belek optimális felhasználásához is.

Az alkalmazott töltési technológia függvényében a szolgáltatást ügyfeleink kérhetik kevesebb vagy több olajjal is, vagy akár olajozás nélkül is.

További szolgáltatásaink

Műbél

Címke

Fólia

Digitális

M

Kapcsolat