Szolgáltatásaink

digitalis

Öntapadó címke nyomtatása

Mindenféle felhasználási célra rendelhet nálunk öntapadó címkét, akár 415*609 mm méretben, összesen 8 színnel nyomtatva. A nyomtatás UV-flexo, és vizes flexo technológiával történik. 3 nyomógép áll rendelkezésünkre, melyek 3 különböző szélességi méretűek a gazdaságos gyártás érdekében. A címkéket papír, műanyag, thermo, fémgőzölt, vagy akár biztonsági alapanyagra is tudjuk nyomtatni. Lehetőség van különféle felület nemesítési eljárásokra is, mint pl. UV-lakkozás, matt lakkozás, laminálás fényes, vagy matt fóliával, prégelés különböző színű, és mintázatú fóliával, domborítás. A címkéket tekercsben szállítjuk 25 – 40 – 76 mm méretű csévéken. Az iparágban máshol nem jellemző módon a leginkább használatos anyagokból komoly alapanyag készlettel rendelkezünk, aminek köszönhetően gyorsan, rövid határidővel tudjuk vállalni a gyártást, extrém esetben akár 24 órán belüli szállítással.

mol-flakon

Többrétegű címke nyomtatása

A jelenkor piaci igénye, hogy minél kisebb felületen, minél több szöveget elhelyezve tájékoztassuk a vásárlót az öntapadó címke gyártás terén is hódit, így a Mizsepack Kft. erre célra hozta létre többrétegű címke megoldását "címke-a-címkén” elnevezéssel, amely 2 vagy 3 oldalas kivitelű többször nyitható – zárható címkét jelent. Ügyfeleinknek a méret alapján meg tudjuk adni a kilövési tervet, amely alapján grafikusuk el tudja készíteni a grafikai terveket. A többrétegű címkéket főleg műanyag alapanyagból készítjük, hogy megakadályozzuk a címke felületek összeragadását.

digital

Változó adatú címke nyomtatása

Egyre többször találkozhatunk olyan igénnyel, amikor a termékeket változó adatokkal, akár minden címkén más-más adattal kell ellátni. Erre főleg akkor van igény, amikor pl. egyik terméken hivatkozik a cég a többi termékére egy QR-kód segítségével, vagy pl. nyerő akcióban valamilyen kódot kell a címkén feltüntetni. A változó adatok felvitelére több megoldást is kínálunk. Lehet digitális nyomógépen pl. minden egyes címkén más-más grafika, kép, szöveg, kód, vagy akár sorszám. Lehet meghatározott sablont használva pl. minden 25 címkénként változó információ, de lehet a nyomtatás közben felvitt, előre programozott tartalmú sorszám is. Az ügyfelek elképzelése alapján mi javaslatot teszünk a kivitelezésre. A változó adatokat öntapadó címke, és fólia címke termékek esetében is tudjuk vállalni.

wine

Prégelés

A nyomtatott termékek felület nemesítési eljárásainak egyik legszebb megoldása a prégelés, vagy fém-fólia felülnyomtatás. Az eljárás során különböző, leginkább arany-, vagy ezüstszínű prégfóliát használunk, amivel egyedi dekorációs elemeket lehet megjeleníteni. Elegáns megoldás, amelyet leginkább a boros címkéken, és egyes kozmetikai termékek címkéin alkalmaznak. Kivitelezése történhet meleg, vagy hideg eljárással. A két technológia között annyi a különbség, hogy meleg prégelés során egy fém alapú (leginkább réz) nyomólemezre van szükség, amit 120 fokra felhevítünk, és ezzel „vasaljuk” rá a fóliát a címke felületére. Segítségével kontúrosabb éleket, finomabb motívumokat lehet elérni. A hideg eljárásnál hagyományos nyomóformát (klisét) használunk, amivel egy UV fényre száradó ragasztót hordunk fel a címkére, és a ragasztó segítségével tapad meg a fólia a címke felületén. Ez a technológia egyszerűbb, a legtöbb tekercses nyomdagépen kivitelezhető, viszont a fólia körvonalai nem annyira élesek.

casing

Műbél felülnyomása

A legújabb nyomdagépünkön 8+8 szín áll rendelkezésre partnereinknek, mely tökéletesen elégíti ki a jelenlegi piaci igényeket. Bármilyen típusú műbelet képesek vagyunk nyomtatni, így a PA bélen túl a FIBROUS, kollagén, cellulóz vagy egyéb más speciális belek feldolgozása is megoldott, hiszen az UV festék mellett, oldószeres és vizes bázisú festéket is tudunk használni. Igény esetén PA belek széltől-szélig nyomtatását is tudjuk vállalni, amikor a nyomtatási eljárás hatására a töltés után nem látszódik az alapbél színe a széleken.

casing

Műbél raffolása

A Mizsepack Kft. a magyar piacon szinte elsőként kínálta szolgáltatását és azóta is a jó minőség mellett, megbízható módon könnyíti meg partnereinek bélfelhasználást a feldolgozóüzemekben. A jól bevált 30 méteres hernyók mellett - bizonyos estekben- ügyfeleinknek lehetőséget biztosítunk a kisebb vagy az egyre növekvő igényeknek megfelelően a nagyobb méterszám megvalósítására is.

ringed-casing

Műbél krancolása

Kranclási szolgáltatásunkat Magyarországon és a régióban egyedülállóként kínáljuk a partnereink számára. A krancolással a műbeles termékek egyedi formát nyernek, mellyel figyelemfelkeltőbb és vonzóbb lesz a termék megjelenése a vásárló számára. Ha ehhez hozzávesszük még a 8+8 színes nyomtatás lehetőségét is, melyet a Mizsepack Kft. egy vadonatúj nyomdagépen végez akkor szinte biztosított a húsipari cégek termékeinek sikere, mely a könnyebb eladhatóságot illetve a forgalom növekedést vetíti előre.

foil

Fólia felülnyomása

Ma már szinte kivétel nélkül minden ásványvizes és üdítős palackon fólia címke található, és ez a tendencia folyamatosan növekszik. Amennyiben önnek ilyen igénye van, azt a Mizsepack Kft. 8 színes flexo illetve digitális nyomógépekkel megoldja, átlátszó, fehér vagy akár fémgőzölt fóliára nyomtatva. A speciális fedő réteg használatával a nagy teljesítményű (akár 30.000 palack/óra) címkéző gépeken is kiválóan használhatók címkéink. Legkisebb címke magasság 30 mm, míg a legnagyobb méret akár 760 mm is lehet. A címkék gyártásához 1 db nagy teljesítményű oldószeres flexo, 1 db UV flexo, valamint 1 db digitális nyomógép áll rendelkezésünkre. A nyomtatás után következő vágási műveletet (hasítás) 2 db fólia vágó gép segítségével végezzük, folyamatos, sík oldalú, hullám- és, sztatikusság-mentes tekercseket kialakítva.

Keressen minket az alábbi telefonszámon: +36 76 556 789