Széchenyi 2020

- Kedvezményezett neve: MIZSEPACK Nyomdaipari Korlátolt Felelősségű Társaság
- Projekt címe: A Mizsepack Kft. termelési kapacitásbővítésre irányuló komplex beruházása hazai és nemzetközi piacokon való versenyképességének növelésére
- Szerződött támogatás összege: 500.000.000 Ft
- Támogatás mértéke: 48.86 %

A projekt tartalmának bemutatása: A fejlesztés célja az általunk gyártott műanyag termékek kapacitásának növeléséhez szükséges új technológia eszközök beszerzése, a szükséges infrastruktúra megteremtése, a piaci részarány növelése, új piacokra belépés, az export árbevétel növelése.
A 2 db nagyteljesítményű nyomógép beszerzésével kapacitásunk kétszeresére növekszik. A fejlesztés szükségessé tette egy 504,88 m2-es hasznos alapterülettel rendelkező új üzemcsarnok építését, valamint a villamos hálózat fejlesztését és a villamos energia ellátásához napelemes rendszer telepítését.
Az IPAR 4.0-hoz történő alkalmazkodás végett a meglévő vállalatirányítási rendszerünket bővítjük, valamint munkafolyamat automatizáló szoftver kerül beszerzésre.
A vevőigényeknek való megfelelés, a piaci részesedés, illetve ezen keresztül az árbevételünk növelése érdekében elengedhetetlen a meglévő eszközparkunk és infrastruktúránk bővítése.                                                                    

A projekt befejezési dátuma: 2019.12.31.
Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.1-16-2017-00799
 

Keressen minket az alábbi telefonszámon: +36 76 556 789