Pályázatok - GINOP-1.2.3

Kedvezményezett: MIZSEPACK Nyomdaipari Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: Mizsepack Kft. növekedési potenciált erősítő technológia korszerűsítése hazai kedvezményes hitellel kombinált európai uniós forrásból

Szerződött támogatás összege: 49 796 168 Ft

Támogatás mértéke: 30%

A Mizsepack Kft. Magyarország egyetlen olyan vállalkozása, amely a műbél, öntapadó címke, és fólia címke területén működő vállalkozások számára egyszerre tud megoldást kínálni a csomagolóanyag igényekre. Mindhárom üzletág esetében a megrendelés állomány mind a hazai, mind az export piacon folyamatosan növekszik. A kereslet lekövetése érdekében a projekt keretében műbél raffológép és digitális klisékészítő berendezés Imaging Engine RIP szoftverrel kerül beszerzésre.

Az új raffoló gép automata kialakítású, teljesen biztonságos burkolattal ellátott, így a gépkezelő az alapbeállítás után a termék érintése nélkül tud dolgozni. Kialakítás és működési elve miatt sebessége többszöröse a jelenlegi raffoló gépnek.
A digitális klisékészítő berendezés Imaging Engine RIP szoftverrel a meglévő analóg géppel szemben gyorsabban, kevesebb hibával, biztonságosabban és jobb minőségben működik, ez által vevőkiszolgálásunk javul.

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2018.10.31.

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.3-8-3-4-16-2017-00431

Keressen minket az alábbi telefonszámon: +36 76 556 789