Cégünkről

Cégünk profilja

mps-printing-machine

A Mizsepack Nyomdaipari Kft. 1990-ben alakult önálló társasággá. Jogelődje a Bács-Kiskun Megyei Nyomda Vállalat Lajosmizsei Telephelyeként 1962-ben kezdte működését. Lajosmizsén könyv és egyetemi jegyzet nyomtatása, valamint klisékészítés folyt, majd később megindult a táblás társasjátékok gyártása és a műbél felülnyomás.

Vevő kapcsolat

mp-factory-building

A Mizsepack legnagyobb megrendelői, a technológiából adódóan, főleg a húsipari és élelmiszeripari cégek, emellett azonban számos nagynevű, egyéb tevékenységi körű vállalkozással is kapcsolatban állunk. Gondolkodásunk alapvető eleme, hogy mindig a megrendelő igényeit tartjuk elsődlegesnek, ehhez igazítjuk hozzá tevékenységünket.

Történelem

mp-factory

-- 1962 --

A Bács - Kiskun Megyei Nyomda Vállalat (Petőfi Nyomda Rt. jogelődje) létrehozta a Lajosmizsei telephelyet

-- 1975 --

Megkezdődött a műbél nyomtatás

-- 1991 --

A korábbi telephely önálló működéssel átalakult Mizsepack Kft.-vé

-- 1992 --

Minőség

Hisszük, hogy vevőközpontú gondolkodásunk eredménye ügyfeleink elégedettsége. Minőség és környezettudatos vállalati stratégiánk elsőrendű célja, hogy minden erőforrásunkat hatékonyan állítsuk ügyfeleink szolgálatába, eleget tegyünk a fenntartható fejlődés kihívásainak.

Géppark

gidue-printing-machine

A kft. gépparkja a három fő tevékenységi körnek megfelelően van kialakítva. A termékek elkészitéséhez 7 db nyomógép áll rendelkezésünkre melyek közül 3 csak műbelet, 4 pedig öntapadó és fólia cimkét nyomtat. A géppark kialakításánál fontos szempont volt a helyettesíthetőség, hiszen bármilyen hiba esetén a terméket azonnal a másik gépen el tudjuk készíteni.

Keressen minket az alábbi telefonszámon: +36 76 556 789