Fólia felülnyomása

Ma már szinte kivétel nélkül minden ásványvizes és üdítős palackon fólia címke található, és ez a tendencia folyamatosan növekszik. Amennyiben önnek ilyen igénye van, azt a Mizsepack Kft. 8 színes flexo illetve digitális nyomógépekkel megoldja, átlátszó, fehér vagy akár fémgőzölt fóliára nyomtatva. A speciális fedő réteg használatával a nagy teljesítményű (akár 30.000 palack/óra) címkéző gépeken is kiválóan használhatók címkéink. Legkisebb címke magasság 30 mm, míg a legnagyobb méret akár 760 mm is lehet. A címkék gyártásához 2 db nagy teljesítményű oldószeres flexo, 1 db UV flexo, valamint 1 db digitális nyomógép áll rendelkezésünkre. 

Az egyes gyártási technológiák és a nyomdagépek összetétele is úgy lett kialakítva, hogy a legkisebbtől (pl. bemutatóra készülő minta vagy akár konferenciára a résztvevők nevére szóló egyedi címke) a legnagyobb példányszámig minden megrendelést ki tudjunk elégíteni. Cégünk erősségei közé tartozik, hogy saját grafikai előkészítő stúdióval rendelkezünk, valamint a nyomtatáshoz szükséges kliséket is saját magunk készítjük el. A grafikai stúdiónk előnye, hogy az ügyfeleink által küldött grafikai anyagot házon belül dolgozzuk fel, így maximálisan garantálva van az adatok és információk biztonsága, tudjuk tárolni a régebbi grafikákat is, amennyiben gyors beavatkozásra van szükség, akkor azonnal tudunk reagálni a jelentkező vevői igényekre, valamint kisebb módosításokat is végre tudunk hajtani, ha pl. törvényi előírás miatt a termék szövegét változtatni, vagy akár kiegészíteni kell. Saját formakészítő részlegünk szintén a gyorsaságot és rugalmasságot biztosítja számunkra, mert pl. egy gépindulás során az ügyfélnek nem kell másik alkalommal visszajönnie, hanem a helyszínen meg tudja várni, ha olyan jellegű grafikai beavatkozásra lenne szükség, amihez újra kell készíteni a nyomóformát.

Gyártási technológiánkból adódóan a címkéket tekercses kivitelben készítjük és szállítjuk. A címkéket papír csévére tekercseljük, amelynek belső átmérője lehet 76 vagy 152 mm. Ügyfeleink automata címkéző gépeket használnak, ezen gépek műszaki paramétere dönti el milyen cséve méretet kell választani. 

Kapcsolat