Cégünk profilja

A Mizsepack Nyomdaipari Kft. 1990-ben alakult önálló társasággá. Jogelődje a Bács-Kiskun Megyei Nyomda Vállalat Lajosmizsei Telephelyeként 1962-ben kezdte működését. Lajosmizsén könyv és egyetemi jegyzet nyomtatása, valamint klisékészítés folyt, majd később megindult a táblás társasjátékok gyártása és a műbél felülnyomás.

Az 1992-ben történt tulajdonos váltással egyidőben megkezdődött a cég átalakítása, mely folyamatos fejlesztésekkel és tudatos piaci politika kialakításával párosult. A fejlesztéseknek köszönhetően korszerűsítettük a műbelek nyomtatásának technológiáját, így ma a Mizsepack a műbél konfekcionálás területén piacvezető, több mint 50%-os piaci részesedéssel rendelkezik. 1994-ben elkezdtük az öntapadó címkék gyártását is, mely szolgáltatási ágban a Mizsepack mintegy 20%-os részesedéssel a legjelentősebb szereplővé nőtte ki magát. Mára, három tevékenységi körünknek (műbél konfekcionálás, tekercses öntapadó címke és fóliacímke gyártás) köszönhetően árbevételünk meghaladja a 3 milliárd Ft-ot és büszkék vagyunk arra, hogy szinte minden tevékenységünket saját erőből oldunk meg.

Célunk mindig is az, hogy a vevők érdekeit szem előtt tartva, olyan minőség és ár-érték arányt alakítsunk ki tevékenységünk során, amely lehetővé teszi megrendelőink folyamatos elégedettségét és a Mizsepacknál dolgozó közel 100 fő szakmai fejlődését és megélhetését.

Vevő kapcsolat

A Mizsepack legnagyobb megrendelői, a technológiából adódóan, főleg a húsipari és élelmiszeripari cégek, emellett azonban számos nagynevű, egyéb tevékenységi körű vállalkozással is kapcsolatban állunk. Gondolkodásunk alapvető eleme, hogy mindig a megrendelő igényeit tartjuk elsődlegesnek, ehhez igazítjuk hozzá tevékenységünket. Vevőkiszolgálásunk fontos eleme, hogy mind a grafikai anyagok feldolgozását, mind a nyomóforma készítést saját csapatunk végzi. A cégnél kialakított 4 munkaállomás egyaránt képes a PC illetve Macintosh grafikai adatállományok fogadására. Így a nyomdai előkészítésünk gyors, és az esetleges vevői módosításokat is házon belül el tudjuk végezni. Egyedi igények eseten grafikai tervezést is vállalunk. Széleskörű alapanyag- és nyomtatási ismereteink lehetővé teszik. hogy a legjobb megoldást kínáljuk partnereinknek.

Történelem

Minőség

Hisszük, hogy vevőközpontú gondolkodásunk eredménye ügyfeleink elégedettsége. Minőség és környezettudatos vállalati stratégiánk elsőrendű célja, hogy minden erőforrásunkat hatékonyan állítsuk ügyfeleink szolgálatába, eleget tegyünk a fenntartható fejlődés kihívásainak. Elkötelezettségünk bizonyítékaként MSZ EN ISO 9001 :2015 szabvány szerint tanúsitott minőségirányítási, MSZ EN ISO 14001 :2015 szabvány szerint tanúsitott környezetirányítási és HACCP élelmiszeripari minőségbiztosítási rendszereket működtetünk. Vevőorientált fejlesztéseinkkel törekszünk piaci pozíciónk bővítésére, nemzetközi elismertségünk fokozására és élő, természeti környezetünk állapotának javítására.

Vevőszolgálati munkánk alapgondolata, hogy a Mizsepack Kft-nél a vevő az ” ÚR “. A vevőnek át kell adni a terméket érintő információkat. Ezek tartalmazzák a minőség- és környezetközpontú, és biztonsági ismereteket is. – Célunk a megrendelő konkrét és látens igényeit a legmegfelelőbben kielégíteni, beleértve az ökológiai igényeket is a kockázatok következmények mérlegelésével, eredmények visszacsatolásával, fejlesztési lehetőségekkel. – Törekszünk a reprodukálhatóan elérhető legjobb minőség és hatékonyság folyamatos fejlesztésére. – Költségeink optimalizálásával igyekszünk árainkat mértéktartóvá és tervezhetővé tenni, hogy ezzel is hozzájáruljunk partnereink üzleti sikereihez; ezzel párhuzamosan cél a belső hatékonyság, a gazdasági eredmények növelése. – Dolgozóink tevékenységét áthatja, hogy a cégen belül mindenki vevő és szállító is, továbbá cégünk élő környezetben van jelen. – Fokozatosan haladunk a technológiai, a minőségi, a környezetvédelmi, az egyéni szakképzési és a vállalatirányítási fejlődés területén. Tervezéssel is törekszünk az anyag és energiatakarékosságra, a hulladékképződés csökkentésére, az ártalmas anyagok kerülésére, környezeti károk megelőzésére. – Gyártásunkat úgy tervezzük, hogy a folyamatokban rejlő hibalehetőségeket feltárjuk és megelőzzük; a minőséget, hatékonyságot, higiéniát, környezeti hatásokat, balesetvédelmi tényezőket figyelembe véve. A jelentősebb hibákat a keletkezésük előtt feltárjuk, elemezzük, és intézkedést hozunk a megelőzésükre, majd a megelőzés hatékonyságát értékeljük. – Olyan hatékony HACCP rendszert kívánunk bevezetni és működtetni, amely garanciát jelent termékeink állandó, kifogástalan higiéniai színvonalára, a higiéniai színvonal folyamatos fejlesztésére, megbízóink megelégedettségére. 

A minőség- és környezetközpontú célok elérésének érdekében a Kft. irányítási rendszerét folyamatosan fejleszti az érdekeltek igényeinek, és a nemzetközi követelmények, illetve a környezetszennyezés megelőzése elvének figyelembevételével. – A fő stratégiai célok elérésénél törekszünk arra, hogy a célok megvalósítása és a gyártás minél kisebb mértékben terhelje a környezetet, hosszú távon biztosított legyen a fenntartható fejlődés irányelve. – A vezetés alapvető célja a megelőzés, és kevésbé hangsúlyos a helyesbítő tevékenység. – A vezetés elkötelezi magát, hogy teljesíti a Kft.-re vonatkozó jogszabályokat és határozatokat, valamint a Kft. által vállalt egyéb kötelezettségeket. – Az minőség- és környezetközpontú politikában megfogalmazott átfogó céljaink elérése érdekében rövidtávú célokat (teendőket) határozunk meg. A célok megvalósításával lépésről lépésre közelebb jutunk a stratégiai célok megvalósításához.

Géppark

A kft. gépparkja a három fő tevékenységi körnek megfelelően van kialakítva. A termékek elkészitéséhez 7 db nyomógép áll rendelkezésünkre melyek közül 3 csak műbelet, 4 pedig öntapadó és fólia cimkét nyomtat. A géppark kialakításánál fontos szempont volt a helyettesíthetőség, hiszen bármilyen hiba esetén a terméket azonnal a másik gépen el tudjuk készíteni. Saját karbantartó csapatunk gyorsan, ha kell a gépgyártó szakembereinek bevonásával, megoldja a felmerült problémát. Gépeink három műszakban dolgoznak, a felmerülő többletigény kielégitését a munkarend átszervezésével oldjuk meg.

 

KRANCOLÓ GÉPEK

Gépeinken műanyag (PA) belek krancolhatóak

Krancolható kaliber: 20-50 mm

Krancív: 100-150-240 mmRAFFOLÓ GÉPEK

A műbelek raffolását olajos és nedves eljárással végezzük

Raffolható kaliber: 28-120 mm

Hernyóba (rúdba) tömörített méter: 20 m, 25 m, 30 m, 40 m